Alt-tekst

UBALL Zondagtrainingen

over

BEN JIJ KLAAR VOOR DE U12 OF U16?

Wil jij spelen op het hoogste niveau in Nederland? Uitgedaagd worden door andere talentvolle basketballers? En op een goede manier ondersteund worden in trainingen naast je school? Voor aankomend seizoen heeft UBALL plek voor meerdere talenten in het U12-team en U16-team.

Op zondag 11 april en 18 april 2021 houden we open trainingen, waarin jij UBALL kan ervaren. Samen bekijken we of UBALL geschikt is voor jou. Op zondag 11 april trainen we van 10.00 uur tot 15.00 uur. Tussendoor zorgen we voor lunch. Op zondag 18 april beginnen we om 10.00 uur en maken we om 14.00 uur bekend wie er volgend jaar op het hoogste niveau in Nederland kunnen trainen en spelen.

De trainingen worden gehouden in SportCentrum Oudenrijn.

Locatie: Sportcentrum Oudenrijn, Vleuten

Europaweg 48, 3451 HG Utrecht

contact

Wil JE DEELNEMEN?

Vul je gegevens in én we sturen je alle informatie. Met het verzenden van het formulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens opslaan en mogen benaderen met informatie over de zondagtrainingen.

  CORONA EN DE TRAININGEN

  Natuurlijk houden we ons tijdens de trainingen aan de coronarichtlijnen. We hopen dat we op zondag 11 april gewoon in de sporthal kunnen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zoeken we naar een (buiten)alternatief.

  VOORLICHTING VOOR OUDERS

  Op zondag 11 april houden we voor ouders om een voorlichting over het UBALL-opleidingsprogramma. Terwijl de talenten aan het trainen zijn, vertellen we via Zoom wat spelen bij UBALL inhoudt en wat je daarvoor terugkrijgt. Voor U12-spelers betekent dit onder meer 3x per week trainen, deelname aan een buitenlandstoernooi en professionele begeleiding door topcoaches en fysiotherapie. Een U16-speler traint 5x per week. Het precieze tijdstip van deze voorlichting maken we zo snel mogelijk bekend.

  Vragen?

  Heb je nu al vragen over UBALL en de zondagtrainingen, neem dan contact met ons op: info@uball.nl.