Alt-tekst

UBALL Try-outs

over

BEN JIJ KLAAR VOOR DE U12 OF U16?

Wil jij spelen op het hoogste niveau in Nederland? Uitgedaagd worden door andere talentvolle basketballers? En op een goede manier ondersteund worden in trainingen naast je school? Voor aankomend seizoen heeft UBALL plek voor meerdere talenten in het U12-team en U16-team.

Op zaterdag 24 april 2021 houden we een open buitentraining voor spelers die volgend seizoen in de U12 willen spelen.

In het weekend van zaterdag 15 mei 2021 en zondag 16 mei 2021 houden we open trainingen voor spelers voor de U12 én U16. Samen bekijken we of UBALL geschikt is voor jou. Als het mag binnen de dan geldende coronarichtlijnen zijn de training in SportCentrum Oudenrijn.  Op zondag 16 mei maken we bekend wie er volgend jaar op het hoogste niveau in Nederland kunnen trainen en spelen.

Deelname aan de open trainingen zijn vrijwillig.

Locatie: Sportcentrum Oudenrijn, Vleuten

Europaweg 48, 3451 HG Utrecht

contact

Wil JE DEELNEMEN?

Deelnemen is heel eenvoudig. Stuur een e-mail met je naam, je geboortedatum en je huidige basketbalvereniging en team naar onze coördinator Martijn Hulst: mh@uball.nl. Ook voor vragen kan je een e-mail sturen.

VOORLICHTING VOOR OUDERS

In het weekend van 15 en 16 mei houden we voor ouders om een voorlichting over het UBALL-opleidingsprogramma. Terwijl de talenten aan het trainen zijn, vertellen we via Zoom wat spelen bij UBALL inhoudt en wat je daarvoor terugkrijgt. Voor U12-spelers betekent dit onder meer 3x per week trainen, deelname aan een buitenlandstoernooi en professionele begeleiding door topcoaches en fysiotherapie. Een U16-speler traint 5x per week. Het precieze tijdstip van deze voorlichting maken we zo snel mogelijk bekend.